Info

Savuna Ilmaan

Savuna Ilmaan on koomikko Joni Koivuniemen podcast, jonka tarkoitus on löytää totuus. Uusi jakso tulee aina joka toinen maanantai kello 06.00. Jaksossa on välillä mukana kiinnostavia vieraita.
RSS Feed
2018
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2014
Dec 22, 2014

Vieraana yrittäjä Petri Koivuniemi. Petri on isovelini. Yhtiökumppaninsa kanssa Petri omistaa pubin Rekolassa, sekä kuljetusalan yrityksen. Keskustellaan yrittämisestä, politiikasta ja kasvihuoneesta.

Jakso sisältää myös Jonin ensimmäisen keikan On the Rocksista vuodelta 5.12.2002. Siitä tuli nyt 12-vuotta.

Dec 8, 2014

Vieraana äitini Sinikka 65-vuotias. Puhutaan äidin sairaudesta ja tietenkin kuolemasta. Nuoruudesta ja Tikkurilasta. Ollaan lähtötelineessä ja minun elämäni alkutekijöissä.

Nov 24, 2014

Vieraana koomikko Mikko Vaismaa. Puhuttiin uskosta. Minkälaista on tehdä keikkaa uskovaisena koomikkona. Mitä ennakkoluuloja joutuu kohtaamaan. Mitä uskominen oikeastaan edes on? Mikä on vapaakirkko? Oliko Jeesus anarkisti?

Nov 10, 2014

Berliinin muurin tuhoutumisesta tuli sunnuntaina 25-vuotta. Koomikko Janne Oravisto kertoo Itä-Saksasta. Puhutaan myös ongelmista, mitkä muodostuvat muiden odotuksista sinuun. Miten keltainen lehdistö rakentaa julkkiksia julkkisten lapsista? Miksi kaikkien on tärkeää löytää todellinen sinuus ja unohtaa ikuinen koheltaminen. Stand up -komediassa juttujen keksimistä vaikeampaa on elää sellaista elämää, josta itse nauttii. Tehdä sen jälkeen komiikkaa juuri siitä elämästä.

Oct 27, 2014
Vanha ystäväni Antti Ruokola jakaa ajatuksia kanssani komediasta. Varoitus! Tällä kertaa olemme todella syvällä komedian maailmassa. Pirun kovaa hengausta. Kuuntele myös Antin musiikkia:
http://www.myspace.com/minutian
Oct 13, 2014

Vieraana koomikko Pete Harju. Pete Harju on helsinkiläinen koomikko. Pete aloitti uransa On The Rocksista. Rocksi oli alussa ainoa stand up -klubi, jossa ei tarvittu näyttelijän todistusta. Se oli vapaa kaikille.


Sep 29, 2014

Haastattelussa koomikko Risto K. Puhutaan lavakuolemasta ja kirjoittamisesta. Lavakuolema tarkoittaa tilannetta, jossa kukaan ei naura. Näin koomikko siis “kuolee” lavalle.

Haluan sanoa, että jaksossa siteeraan Ismo Leikolaa sanomalla “jos sulla on mielipide, jossain on joku toinen, joka on käyttänyt koko elämänsä siihen, että sillä on täysin vastakkainen mielipide”

Sep 15, 2014

Joni, yksin New Yorkissa.

1