Info

Savuna Ilmaan

Savuna Ilmaan on koomikko Joni Koivuniemen podcast, jonka tarkoitus on löytää totuus. Uusi jakso tulee aina joka toinen maanantai kello 06.00. Jaksossa on välillä mukana kiinnostavia vieraita.
RSS Feed
2018
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2015
Dec 28, 2015

Vieraana Pessi Peura. Pessi on personal trainer, joka on perehtynyt myös huumeiden hyötykäyttöön, eli mielenlaadun ja itsetutkiskelun kohentamiseen.

Dec 13, 2015

Vieraana Leo Viking-Holmström. Leo on nuori omalaatuinen koomikko. Puhuttiin podcastin tuttuun sävyyn elämästä, huumeista ja kuolemasta.

Nov 29, 2015

Vieraana Kaisa Pylkkänen. Kaisa koomikko-käsikirjoittaja, joka on tuttu Naurun Tasapaino stand up tositeeveen luojana. Kaisa on Lontoosta valmistunut käsikirjoittaja, joka etsii uusia tapoja tuottaa ja tehdä komiikkaa Suomessa.

Nov 16, 2015

Vieraana sekätyöntekijä-tuottaja-toimittaja-koomikko Saana Peltola. Saana muutti Suomenlinnaan. Menin (syksyiseen) Suokkiin ja otimme hengailua nauhalle.

Nov 8, 2015

Vieraana koomikko Jacke Björklund. Puhumme lähinnä historiasta. Mitä Suomen komiikka-skenelle tapahtui alussa. Miten se muuttui? Entä tarvitseeko ammattikoomikko itselleen tueksi medianäkyvyyttä?

Oct 25, 2015

Vieraana Anders Helenius. Anders on PaukutusJengistä tuttu koomikko. Anders on perheellinen vanhanlinjan koomikko, joka käsikirjoittelee myös Noin Viikon Uutisia YLE:llä. Puhuimme vaginasta ja salaliitoista.

Oct 11, 2015

Vieraana koomikko Henric Chezek. Henric lopetti lukion ja alkoi tekemään komediaa. Hän joutui kirjaimellisesti miettimään kuoleeko seuraavaksi lavalle vai Lähi-itään. Henric pyörittää Secret Comedy klubeja Helsingissä ja Turussa.

Sep 27, 2015

Toista kertaa vieraana koomikko Janne Oravisto. Janne kävi aikaisemmin podcastissa jaksossa 5. Podcastin jälkeen Janne lopetti 10 vuotta kestäneen stand uransa. Oliko Savuna Ilmaan podcasti syyllinen Jannen lopettamispäätökseen?

Sep 13, 2015

Vieraana koomikko Heikki Vilja. Heikki kilpailee Naurun Tasapaino tositeevee kilpailussa. Hän on kahden lapsen isä. Loppuuko elämä lopullisesti lasten jälkeen?

Aug 30, 2015

Vieraana Mika Honkanen. Mika Honkanen on tulevaisuuden teknologioihin perehtynyt moniosaaja, jonka kanssa pääsin yrityskommuunissa juttelemaan siitä, mitä elämässä hänen mielestään kannattaisi tehdä. Onko identiteettihallinta vaikeaa? Kuka meitä ohjaa, vai ohjaako joku?

Aug 17, 2015

Vieraana Tommi Tuominen. Tommi on koomikko-käsikirjoittaja. Puhumme elämästä, kuolemasta ja kirjoittamisesta. Tommi kirjoittaa elokuvaa minun kanssani ja kertoo fiiliksiä siitä. 
Jakso on omistettu äitini poismenolle.

Aug 2, 2015

Vieraana Taneli Karinen. Taneli Karinen on Kalliossa toimivan Kallion komediayhdistyksen, komedibolagetin toinen perustajajäsen. Komedibolagetin toiminta on edesauttaa vaihtoehtokomedian esille tuomista. Puhuttiin Tanelin kanssa tästä ja maahanmuutosta.

Jul 19, 2015

Vieraana Peter Sapiano. Puhumme Kanadan ja Suomen eroista. Miten aloittaa elämä alusta.

Jul 5, 2015

Vieraana Juice. Juice on tatuointitaiteilija. Puhumme, ollessamme ulkona pihalla, tatuoinneista, taiteesta ja elämästä. Vantaan pisararata avattiin! Sen kunniaksi menin suoraan Vantaan sydämeen Tikkurilaan Juicelle.

Jun 21, 2015

Vieraana Rosa Autio. Rosalla on kokemuksia siitä, miten matkustaa ilman rahaa. Liftaus ei tarvitse muuta kuin oman häpeäkynnyksen nollaamista. Miksi olisi noloa olla köyhä? Miksi matkustamisen pitäisi olla vain rikkaiden huvi? Toisen auttaminen tuottaa onnea auttajalle ja saajalle. Lähde siis heti reissuun ja kuuntele samalla tämä.

Jun 7, 2015

Vieraana koomikko Mika Eirtovaara. Puhutaan sisällön tuottamisesta ja netissä jakamisen helppoudesta. Oltiin molemmat Hämeenlinnan Tomaatteja komedia festivaaleilla ja tehtiin podcastit molemmille.

May 24, 2015

Vieraana Tomi Haustola. Tomi on tuttu Nauruntasapaino stand up -kilpailusta. Me puhuttiin PELKÄSTÄÄN stand upin tekemisestä. (vinkki: Open Mic-klubit ovat klubeja, joissa aloitetaan stand upin tekeminen, eikä esiintymisestä yleensä makseta).

May 11, 2015

Vieraana koomikko Aatu Raitala. Aatun kanssa keskustelimme mm. henkisestä laiskuudesta, elokuvakoulusta ja opettajista. Siitä miksi itsenäinen ajattelu ja auktoriteettien kyseenalaistaminen on tärkeä ominaisuus. Virheitä pitää tehdä, mutta kuinka haastavaa on myöntää se julkisesti? Kenelle yrittää todistaa ja mitä? Kenelle ja mitä varten elämänsä elää?

Apr 26, 2015

Vieraana koomikko Teemu Vesterinen. Puhuimme masennuksesta.

Apr 12, 2015

Vieraana koomikko Robert Petterson. Puhumme keikoista, luovuttamisesta, friikeistä, yksinäisyydestä ja scifistä. Lopussa Roopen musiikkia bändiltä Fuzz Face.

Mar 29, 2015

Vieraana näyttelijä Miska Kajanus. Puhutaan Yhdysvalloista ja selviytymisestä elämässä.

Mar 15, 2015

Jeah, homma jatkuu. Vieraana improkoomikot Jykä, Kari, Tero ja Pasi. Puhutaan esiintymisen haasteista.

Mar 1, 2015

Fyysisten ongelmien takia tällä kertaa vierasta ei ole. Puhun terveydestä, rahasta, vapaudesta, kuolemasta ja totuudesta.
(Huolimattomuusvirheitä: O-veriryhmä on entinen C-veriryhmä, itselläni on B-veriryhmä, eikä C. Purjelaivalla tarkoitan purjevenettä.)

Feb 13, 2015

Vieraana Mebe Prime. Mebe on Kurdi. Puhuttiin lähi-idästä, Trailer Park Boys -televisiosarjasta ja tietenkin stand up -komediasta.

Jan 31, 2015

Vieraana Ida Grönlund. Ida on 33-vuotias koomikko Helsingistä. Puhutaan stand upin tekemisestä, erilaisuudesta ja tasa-arvosta. Onko eroa olla naiskoomikko? Miksi naiskoomikko etuliitettä käytetään turhaan?

1 2 Next »